ΑΛΜΥΡΟΣ

Εξι προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού Αορίστου χρόνου, για κάλυψη κενών θέσεων

εξι-προσλήψεις-στον-δήμο-αλμυρού-αο-870037

Εξι προσλήψεις προβλέπει ο ετήσιος προγραμματισμός του Δήμου Αλμυρού για το 2023.

Οι προς κάλυψη θέσεις αφορούν στις ειδικότητες ΠΕ Κτηνιάτρων (μία), ΠΕ Διοικητικού (μία), ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (μία), ΤΕ Μηχανικών Πολιτικών (μία), ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων (μία) και ΥΕ Καθαριότητας (μία).

Ο προγραμματισμός τέθηκε προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού και εγκρίθηκε ομόφωνα.

Στην Επιτροπή επισημάνθηκε πως στη λήξη του 2022 θα συνταξιοδοτηθούν τρεις υπάλληλοι στις Τεχνικές Υπηρεσίες Πολεοδομίας και οι θέσεις τους το νέο έτος θα είναι κενές.

Στην απόφαση ελήφθη υπόψη το γεγονός ότι πληθώρα αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου έχει μεταβιβαστεί στην Οικονομική Επιτροπή και απαιτείται ενίσχυση του Τμήματος για την άσκηση των επιπλέον αρμοδιοτήτων, προς τούτο και είναι αναγκαία η ενίσχυσή του.

Σχετικά με τις προς κάλυψη θέσεις αναφέρθηκε ακόμη πως η αιτούμενη θέση κλάδου ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου έμεινε κενή μετά τη συνταξιοδότηση υπαλλήλου το 2021 και το κενό δεν έχει καλυφθεί.

Φυσικά στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής μέτρησαν οι συνέπειες των ολοένα και συχνότερων φυσικών φαινομένων που καθιστούν απαραίτητη, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, την ενίσχυση της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων και Πολεοδομίας.

Η ετήσια δαπάνη που θα επιβαρύνει τον δήμο είναι 146.600 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου