ΑΛΜΥΡΟΣ

Νεκρός 77χρονος άνδρας στην παραλία Καραγκιόλ

νεκρός-77χρονος-άνδρας-στην-παραλία-καρ-863304

Τραγική κατάληξη είχαν προχθές το μεσημέρι οι έρευνες για 77χρονο στον Αλμυρό που αγνοούταν από την περασμένη Πέμπτη. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Καραγκιόλ. Πρόκειται για τον Ανάργυρο Κοτζιά από την Ευξεινούπολη.

Ο 77χρονος αποχώρησε από το σπίτι του την Πέμπτη το μεσημέρι, ενημερώνοντας την οικογένειά του πως θα πήγαινε να μαζέψει ξύλα από το ρέμα Ξηριάς. Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του και η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί.

Ο αδερφός του επισκέφτηκε την Παρασκευή το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και έκανε δήλωση εξαφάνισης, ενημερώνοντας την Αστυνομία για τις ώρες αγωνίας που περνούσε η οικογένειά του.

Αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα σε έρευνες στον Ξηριά από κοινού με την οικογένεια του αγνοούμενου χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως προχθές Σάββατο ο επίλογος των ερευνών μπήκε με τον πλέον τραγικό τρόπο. Περιπατητής που γνωρίζει την οικογένεια του 77χρονου είδε το αυτοκίνητό του στην παραλία και στη συνέχεια τη σορό του να επιπλέει στη θάλασσα σε μικρή απόσταση από την ακτή όπου τον οδηγούσε το κύμα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα λιμενικοί από την Αμαλιάπολη. Η σορός του άνδρα παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί, διενεργώντας προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του του 77χρονου.

Στο πλαίσιο αυτό παρήγγειλε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Είναι άγνωστο τι συνέβη και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πνιγμένος. Ο 77χρονος δεν γνώριζε κολύμπι και γι ‘αυτό όταν επισκεπτόταν παραλίες δρόσισε μόνο τα πόδια του και στη συνέχεια αποχωρούσε.

Στη συγκεκριμένη παραλία η ακτή έχει πολλές πέτρες. Ετσι δεν αποκλείεται να γλίστρησε και να βρέθηκε στο νερό. Ηταν εξαντλημένος την Πέμπτη, όταν αποχώρησε από το σπίτι του. Το τελευταίο διάστημα δεν αισθανόταν καλά και του είχε κοπεί η όρεξη, σύμφωνα με πληροφορίες από οικείους του.

Η ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα σήμερα Δευτέρα.

Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στις 10:30 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου