Υποχρεωτικές εκταφές λόγω κορεσμού 

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-10, 12:58:29
Φωτογραφία από vlanka από το Pixabay
Υποχρεωτικές εκταφές λόγω κορεσμού 

Το Γραφείο Διαχείρισης Κοιμητηρίων του Δήμου Αλμυρού καλεί τους συγγενείς των ενταφιασμένων στα Κοιμητήρια Αλμυρού και  Ευξεινούπολης του Δήμου Αλμυρού, μέχρι και το έτος 2016, να προσέλθουν εντός δεκαπέντε ημερών ημερών στο Δημαρχείο Αλμυρού, (Τμήμα Εσόδων) να υποβάλλουν αίτηση εκταφής του ενταφιασμένου συγγενή τους και να ρυθμίσουν τις τυχόν χρεώσεις των σχετικών τελών.

Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας και λόγω της πιεστικής έλλειψης θέσεων ταφής, και εφόσον δεν έχει ζητηθεί η ανακομιδή των οστών των ενταφιασμένων συγγενών η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να προβεί σε αυτεπάγγελτη εκταφή και τοποθέτηση των οστών στο χωνευτήρι, καταλογίζοντας την προβλεπόμενη δαπάνη.

Η αναγκαστική εκταφή, αφορά ενταφιασμένους, για τους οποίους είναι αδύνατη η επικοινωνία με τα συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς επίσης και ενταφιασμένους που οι συγγενείς δεν έχουν επαφή με τις διοικητικές μας υπηρεσίες ώστε να γίνει ο προγραμματισμός των εκταφών.

Ο Δήμος Αλμυρού ευχαριστεί προκαταβολικά για την κατανόηση και την συνεργασία, ώστε να βρεθεί λύση για ένα μείζον πρόβλημα που αφορά όλους τους κατοίκους.   

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=