ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανάδοχος για το δίκτυο ύδρευσης Ανάβρας

ανάδοχος-για-το-δίκτυο-ύδρευσης-ανάβ-864119

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για τον διαγωνισμό του έργου

Σε τροχιά υλοποίησης τίθεται το έργο αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τοπική Κοινότητα Ανάβρας.

Ο ανοιχτός δημόσιος διαγωνισμός για την παρέμβαση περνά σε επόμενη φάση μετά την έγκριση του προσωρινού αναδόχου από την Οικονομική Επιτροπή.

Την υλοποίηση του έργου, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής, θα αναλάβει η εταιρεία ΤΡΙΚΚΗ ΑΤΕ με ποσοστό προσφοράς 28%.

Στο κάλεσμα για κατάθεση προσφορών το προηγούμενο χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν δέκα συνολικά εταιρείες με την υψηλότερη έκπτωση να φθάνει στο 35,19%.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού μετά το άνοιγμα των προσφορών πέρασαν οι εννέα εταιρείες, καθώς μία δεν κατάθεσε την προβλεπόμενη από τον διαγωνισμό εγγυητική επιστολή, ενώ η εταιρεία που είχε καταθέσει την υψηλότερη προσφορά απορρίφτηκε, διότι από τον ανακεφαλαιωτικό πίνακα του κόστους της προκύπτει πως έχει ζημία και γι’ αυτό κρίθηκε πως τίθεται σε κίνδυνο η δυνατότητα κατασκευής του έργου.

Η απόφαση έγκρισης της αξιολόγησης των προσφορών από την Επιτροπή Διαγωνισμού έγινε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 949.193,55 ευρώ και για την υλοποίησή του πρόσφατα η ΔΕΥΑ Αλμυρού ενέκρινε τους όρους δανειοδότησής της από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με το οποίο θα υλοποιήσει παράλληλα και την «Αντικατάσταση αγωγών αμιαντοτσιμέντου σε τμήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Αλμυρού».

Με την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Ανάβρας, θα εξασφαλισθεί η επίλυση χρόνιων προβλημάτων, όπως αυτά της επάρκειας, των συχνών βλαβών, της παλαιότητας του δικτύου, της άμεσης επιδιόρθωσης των βλαβών, της εξοικονόμησης πόρων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου