ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις δύο καθηγητών

προσλήψεις-δύο-καθηγητών-864129

Φυσικής Αγωγής για το πρόγραμμα «Αθληση για Ολους»

Στην πρόσληψη δύο καθηγητών φυσικής αγωγής θα προχωρήσει ο Δήμος Αλμυρού για το πρόγραμμα «Αθληση για Ολους» το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Η διά βίου άθληση αποτελεί μια από τις βασικότερες συνιστώσες για την ποιοτική διαχείριση και ουσιαστική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών, λαμβάνοντας υπόψη το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα αποτελέσματα των ερευνών για τη θετική επίδραση της άσκησης στην υγεία και την ψυχοκινητική κατάσταση του ατόμου.

Ο Δήμος Αλμυρού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά εκπόνησε και υλοποίησε το πρόγραμμα «Αθληση για Ολους». Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που επιδρά καταλυτικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και αποτελεί τον προνομιακό χώρο σύνδεσης και συνέχειας των άλλων δύο πυλώνων ανάπτυξης του αθλητισμού, τη σχολική φυσική αγωγή και τον αγωνιστικό αθλητισμό.

Με γνώμονα λοιπόν, την κάλυψη των αναγκών άθλησης των δημοτών η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη συνέχιση του προγράμματος.

Στο πλαίσιο αυτό η Οικονομική Επιτροπή συμφώνησε ο Δήμος Αλμυρού να προχωρήσει σε πρόσληψη έκτακτου προσωπικού δύο καθηγητών φυσικής αγωγής για να στελεχώσουν τα τμήματα μαζικού αθλητισμού, ώστε ο Δήμος να παρέχει στους δημότες μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου