ΑΛΜΥΡΟΣ

Δράσεις με μηνύματα κατά των ναρκωτικών 

δράσεις-με-μηνύματα-κατά-των-ναρκωτι-880510

Από τον Δήμο Αλμυρού, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το ΚΕΘΕΑ

Σειρά δράσεων πραγματοποιήθηκαν στον Αλμυρό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών από τον Δήμο Αλμυρού, σε συνεργασία με τα σχολεία Αλμυρού, το Κέντρο Πρόληψης Πρόταση Ζωής – ΟΚΑΝΑ, το Κέντρο Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ και τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου από τις 17.00 πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής μαθητών του 2ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού, των 1ου, 2ου, 3ου, 4ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Αλμυρού και του Δημοτικού Σχολείου Αγίων Θεοδώρων.

Στις 18.30, στον χώρο της Σκακιέρας, εκπρόσωποι του Κέντρου Πρόληψης-Πρόταση Ζωής-ΟΚΑΝΑ, διάβασαν στους μικρούς φίλους το πολυβραβευμένο βιβλίο του Jeff Brumbeau «Το δώρο της Παπλωματούς», μία ιστορία που μιλά για τη χαρά και την αξία της προσφοράς.

Στη συνέχεια ακολούθησε απολαυστική συζήτηση των μελών του Φορέα με τα παιδιά και διαδραστικό παιχνίδι ζωγραφικής με μηνύματα αγάπης που δημιούργησαν οι μικροί μας φίλοι πάνω σε μπλουζάκια, τα οποία παρέλαβαν και ως αναμνηστικό δώρο από το Κέντρο Πρόληψης Πρόταση Ζωής – ΟΚΑΝΑ.

Δυστυχώς, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, το Σάββατο 25 Ιουνίου δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωσή τους με την προβολή ταινίας και την προβολή βίντεο των μαθητών του ΕΠΑΛ Αλμυρού και του Γυμνασίου Ευξεινούπολης όπως είχε προγραμματιστεί καθώς και η πεζοπορία της 26ης Ιουνίου.

Τις δράσεις στήριξαν με την παρουσία τους η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και ο βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου