ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανταλλαγή οικοπέδων στον Πλάτανο

ανταλλαγή-οικοπέδων-στον-πλάτανο-894997

Σε ανταλλαγή οικοπέδων στον Πλάτανο προχώρησε ο Δήμος Αλμυρού. Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την αποδοχή ενός οικοπέδου εκτάσεως 724,30 τ.μ. μετά της εντός αυτού ισόγειας οικίας με υπόγειο, κείμενο στην κτηματική περιφέρεια Πλατάνου της Δημοτικής Ενότητας Αλμυρού του Δήμου Αλμυρού, ιδιοκτησίας της εταιρείας «Κτηνοτροφική Μαγνησίας – Συνεργαζόμενες Εκμεταλλεύσεις Ανώνυμη Εταιρεία», με την απόδοση δύο αγροτεμαχίων προερχόμενων από αναδασμό του Πλατάνου, αντιστοίχως, ιδιοκτησίας του.

Το ακίνητο που αποκτά ο δήμος είναι εντός του οικισμού Πλατάνου, όμορο στην κεντρική πλατεία με υπολειπόμενο συντελεστή δομήσεως για την ανέγερση και επιπλέον τετραγωνικών μέτρων πέραν των οικοδομημένων, με αξία αντικειμενική 70.812 €, με δυνατότητες περαιτέρω αξιοποίησης.

Τα αγροτεμάχια που προσφέρει για την ανταλλαγή ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα είναι κείμενα εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού συνολικής αντικειμενικής αξίας μόλις 10.800 € ήτοι κατά πολύ υπολειπόμενες της αξίας του προσφερόμενου ακινήτου στον Δήμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου