ΑΛΜΥΡΟΣ

Τεστ μνήμης σε κατοίκους του Αλμυρού

τεστ-μνήμης-σε-κατοίκους-του-αλμυρού-899809

Eπαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ, της Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ Βόλου, συναντήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 26 Μαΐου με τον διευθυντή και εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του προγράμματος διασύνδεσης συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού Δημήτρη Ξηραδάκη, με τον Παναγιώτη Γεωργιάδη και επαγγελματίες υγείας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου και συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Αλμυρού και των περιχώρων.

Στο πλαίσιο αυτό οι επαγγελματίες του προγράμματος διασύνδεσης θα πραγματοποιήσουν τεστ μνήμης, νευρολογικό έλεγχο, συμβουλευτική φροντιστών αποκλειστικά με ραντεβού.

Το Νέο Ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους δωρεάν και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 – 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος – 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου