ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανάδοχος για την ανάπλαση των εισόδων στον Αλμυρό

ανάδοχος-για-την-ανάπλαση-των-εισόδων-902203

Στην επιχείρηση Λιακόπουλος Βάιος και ΣΙΑ ανατέθηκε το έργο της ανάπλασης εισόδων και παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων στα ανατολικά της πόλης του Αλμυρού.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού ενέκρινε ομόφωνα το πρακτικό της Επιτροπής του Διαγωνισμού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, ο οποίος διενεργήθηκε με το Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων, κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές, οι οποίες πληρούσαν τους όρους και τις προϋποθέσεις, που είχαν τεθεί.

Η ανάδοχος εταιρεία προσέφερε τη μεγαλύτερη μέση έκπτωση για το έργο, η οποία είναι της τάξεως του 18,38%, ενώ το ποσό της δημόσιας σύμβασης είναι 982.700 ευρώ.

Η παρέμβαση αφορά στην ανάπλαση των υφιστάμενων πεζοδρομίων των οδών Βασιλέως Παύλου, Παύλου Μελά και Αγίου Τρύφωνος.

Για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ θα τοποθετηθούν ειδικά πλακίδια και θα δημιουργηθούν οδηγοί όδευσης τυφλών, καθώς και ράμπες για την εύκολη προσβασιμότητα από και προς τις ασφαλτοστρωμένες οδούς, για τα άτομα που μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια.

Επίσης, θα τοποθετηθούν κάδοι απορριμμάτων και φωτιστικά σώματα.

Στο πλαίσιο της παρέμβασης θα εξωραϊστούν και οι κοινόχρηστοι χώροι πέριξ του Δημοτικού Σχολείου.

Συγκεκριμένα στον κοινόχρηστο χώρο, που περικλείεται από τις οδούς Βασιλέως Παύλου, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Τριαντάφυλλου Αργυροπούλου θα φιλοξενούνται υπαίθρια πνευματικά παιχνίδια, όπως σκάκι, τρίλιζα, ντάμα, τάβλι, κουτσό, φιδάκι με επιδαπέδιες διαμορφώσεις με ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια και καθιστικά.

Επιπλέον στον κοινόχρηστο χώρο, που περικλείεται από τις οδούς Βασιλέως Παύλου, Παύλου Μελά, Αργυροπούλου και του πεζόδρομου 17ης Αυγούστου θα δημιουργηθεί υπαίθριο καθιστικό.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου