Ανταλλαγή οικοπέδων για χώρο στάθμευσης στη Βρύναινα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-01, 12:30:23
Ανταλλαγή οικοπέδων για χώρο στάθμευσης στη Βρύναινα

 Το Δημοτικό Συμβούλιο όρισε την επιτροπή για την εκτίμηση των ακινήτων 

Σε ανταλλαγή δημοτικού οικοπέδου με οικόπεδο ιδιώτη θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού για τη λειτουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Βρύναινας.

Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, οπότε ορίστηκε Επιτροπή από τον δήμο για να καθορίσει το τίμημα του ακινήτου, σύμφωνα με το άρθρο 186 παρ. 5 του νόμου 3463/2006.

Το οικόπεδο που ενδιαφέρεται να αποκτήσει ο Δήμος Αλμυρού είναι ιδιοκτησίας της Χριστίνας Χουλιαρά συζ. Κω/νου Χουλιαρά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 186 παρ. 5 του Ν.3463/2006 το τίμημα των ακινήτων καθορίζεται από επιτροπή, που συγκροτείται με απόφαση του δημάρχου και αποτελείται από δύο δημοτικούς συμβούλους, που υποδεικνύονται από το δημοτικό συμβούλιο και από έναν μηχανικό, που ορίζεται από τον δήμαρχο και προέρχεται από την τεχνική υπηρεσία του Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον υπάρχει ή αν δεν υπάρχει από την Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Υ.Δ.Κ) ή από άλλη δημόσια υπηρεσία.

Πρόεδρος της επιτροπής, ορίζεται ένας από τους δημοτικούς συμβούλους με την απόφαση συγκρότησης.

Με την ίδια απόφαση ορίζεται δημοτικός υπάλληλος γραμματέας της επιτροπής. Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που λειτουργούν τοπικά συμβούλια και πάρεδροι στην επιτροπή μετέχει αντί του δευτέρου συμβούλου, ο πρόεδρος του οικείου τοπικού συμβουλίου ή ο οικείος πάρεδρος.

Στο πλαίσιο αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να συμμετέχουν στην επιτροπή εκτίμησης των ακινήτων, ο δημοτικός σύμβουλος Ανάργυρος Νικολαΐδης που ορίστηκε πρόεδρος της επιτροπής και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρύναινας Παναγιώτης Χριστόπουλος, που ορίστηκε μέλος.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=