ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκοψαν τρεις τεράστιες λεύκες για να τους βλέπει… δορυφόρος

εκοψαν-τρεις-τεράστιες-λεύκες-για-να-τ-315172

Δύο αδέρφια στην Ευξεινούπολη

Τρεις τεράστιες λεύκες καρατόμησαν δύο αδέρφια στην Ευξεινούπολη με τη δικαιολογία ότι τα δέντρα έκρυβαν το χωράφι τους από τον δορυφόρο που… το βλέπει και έτσι μπορούν να το δηλώνουν και να παίρνουν τις επιδοτήσεις τους. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και το Δασαρχείο.

Πιο συγκεκριμένα τα δέντρα που κόπηκαν βρίσκονταν στον περιφερειακό δρόμο της Ευξεινούπολης και ήταν πάνω σε πεζοδρόμιο φυτεμένα από την πρώην Κοινότητα Ευξεινούπολης από το 1992.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αλέκος Καραμπάσης, ο οποίος και ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο όταν και πλέον τα δέντρα είχαν κοπεί και απομακρυνθεί, όπως του μετέφεραν άτομα που βρέθηκαν στο σημείο όταν και κόπηκαν οι λεύκες, τα δύο αδέρφια υποστήριξαν ότι είχαν σχετική άδεια.

Μάλιστα, ο ίδιος διευκρινίζει ότι, όταν ρωτήθηκαν γιατί κόβουν τα δέντρα, απάντησαν πως ο δορυφόρος έκρυβε το χωράφι τους με αποτέλεσμα να μη φαίνεται και να έχουν πρόβλημα στην δήλωσή του και επομένως και στο να λάβουν τις σχετικές επιδοτήσεις.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον κ. Καραμπάση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, τη Δημοτική Αστυνομία και το Δασαρχείο Αλμυρού το οποίο και διενεργεί έρευνα.

Αλίκη Φωτιάδου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου