ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανάδοχος για το 5ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αλμυρού

ανάδοχος-για-το-5ο-ολοήμερο-νηπιαγωγεί-905543

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του του 5ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αλμυρού. Ανάδοχος ορίστηκε, σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η εταιρεία ΒΕΡΜΙΟΝ ΑΤΕΕ.

Συνολικά κατατέθηκαν έξι προσφορές και από την αξιολόγηση κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής η κατακύρωση του αποτελέσματος του διαγωνισμού στην προαναφερόμενη εταιρεία με έκπτωση 25,30% και ποσό δημόσιας σύμβασης 717.160,93€.

Σύμφωνα με τη τεχνική μελέτη του έργου, το Νηπιαγωγείο θα έχει πρόσβαση από την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου με πλάτος περίπου 12 μέτρων. Το κτίριο θα είναι στη δυτική πλευρά του οικοπέδου για τη διαμόρφωση των υπαίθριων και ημιυπαίθριων χώρων παιχνιδιού και πρασίνου.

Προτείνεται η ισόγεια ανάπτυξη του κτιριακού όγκου σε σχήματα ορθογωνίων παραλληλογράμμων και η χωροθέτησή του πιο κοντά στην δυτική πλευρά του ισόπεδου οικοπέδου.

Οι δύο είσοδοι βρίσκονται νότια επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου πλάτους 12.00m, που αποτελεί και την μόνη ελεύθερη πλευρά πρόσβασης από τις τέσσερις.

Ανατολικά και γειτονικά με τον χώρο του δημοτικού σχολείου τοποθετούνται οι κύριοι χώροι απασχόλησης των νηπίων, η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ο υπαίθριος χώρος παιχνιδιών, ενώ στο βόρειο και πιο απομονωμένο τμήμα βρίσκονται οι υποστηρικτικές λειτουργίες του νηπιαγωγείου, όπως το μαγειρείο και η αίθουσα ανάπαυσης. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Στο βόρειο τμήμα του κτιρίου θα τοποθετηθεί στο υπόγειο το λεβητοστάσιο και οι αποθηκευτικοί χώροι. Για τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ορίζεται μία υπαίθρια θέση στάθμευσης με προδιαγραφές και για ΑΜΕΑ.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου