Συντήρηση σχολείων σε Ανάβρα, Πτελεό, Αχίλλειο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-04-23, 21:12:29
Συντήρηση σχολείων σε Ανάβρα, Πτελεό, Αχίλλειο

Ο Δήμος Αλμυρού προκήρυξε διαγωνισμό για το έργο

Ανοιχτό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Αλμυρού για την ανάθεση του έργου «Επισκευή - Συντήρηση σχολικών κτιρίων», το οποίο είναι προϋπολογισμού 177.419,35 ευρώ.

Η παρέμβαση αφορά σε εργασίες επισκευών και συντήρησης σε σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Ανάβρας, Αχιλλείου και Πτελεού.

Συγκεκριμένα, στο Δημοτικό Σχολείο Ανάβρας θα γίνουν εργασίες για τη στεγανοποίηση της οροφής του σχολείου διότι παρουσιάζει πολύ μεγάλα προβλήματα υγρασίας που προέρχονται από όμβρια κυρίως ύδατα. Η επιφάνεια της οροφής που θα μονωθεί είναι περίπου 300 τ.μ.

Στο σχολικό συγκρότημα Αχιλλείου ΔΕ Πτελεού, το οποίο αποτελείται από Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο, η παρέμβαση αφορά στη διαμόρφωση νέων κλίσεων στον αύλειο χώρο του σχολείου εμβαδού 3780 τ.μ. για την ορθή απορροή των ομβρίων υδάτων και επίστρωση επιφάνειας περίπου 200,00 τ.μ. με τσιμεντόπλακες.

Στο Δημοτικό Σχολείο Πτελεού ΔΕ Πτελεού θα γίνει αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα ξύλινα, με διπλούς υαλοπίνακες και σίτες αερισμού.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ έως τις 3 Μάϊου.

Η συνολική προθεσμία υλοποίησης του έργου ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II, το ΠΔΕ και το ΥΠΕΣ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=