ΑΛΜΥΡΟΣ

Αρνείται τον βιασμό ο 27χρονος

αρνείται-τον-βιασμό-ο-27χρονος-5553

«Ο,τι συνέβη, έγινε με τη συναίνεση της πρώην συντρόφου μου», υποστηρίζει – Επιτέθηκε και στο παρελθόν στην κοπέλα, σύμφωνα με την καταγγελία

Αρνείται τις κατηγορίες ο 27χρονος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του ηλικίας 25 ετών, ότι τη βίασε σε τουαλέτα ταβέρνας, όπου βρισκόταν με την παρέα της.

Εναντίον του συλληφθέντος η Εισαγγελία Βόλου άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένο και σε απόπειρα.

Σε βάρος του η πρώην σύντροφός του έχει καταγγείλει επίσης ότι πριν από δύο μήνες αποπειράθηκε να τη βιάσει και πάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, της επιτέθηκε στο αυτοκίνητο, τη φίλησε με τη βία και τη θώπευε.

Ο 27χρονος κρατείται και θα απολογηθεί σήμερα Μ. Τρίτη στον ανακριτή Βόλου μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που ασκήθηκε σε βάρος του.

Εντούτοις, ο ίδιος ισχυρίζεται πως οτιδήποτε συνέβη, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας, με την οποία επισημαίνει πως διατηρούσε σχέση στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από ενάμιση χρόνο.

Ο 27χρονος υποστηρίζει ότι η παθούσα τον κατήγγειλε για να τον εκδικηθεί, επειδή προσπαθεί να τον προσεγγίσει και εκείνος την απορρίπτει συνεχώς.

Η καταγγελία

Η 25χρονη απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό το ίδιο βράδυ με τον καταγγελλόμενο βιασμό.

Οταν βρήκε δυνάμεις να απομακρυνθεί από την τουαλέτα μίλησε σε φίλη της και έφυγαν μαζί.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Αστυνομία συντετριμμένη. Τίποτα δεν προμήνυε τη φρίκη που θα ακολουθούσε, όταν διασκέδαζε με την παρέα της στην ταβέρνα.

Στο ίδιο κατάστημα ήταν και ο 27χρονος με τη δική του παρέα. Οταν η κοπέλα σηκώθηκε από το τραπέζι για να πάει στην τουαλέτα, δεν πρόσεξε ότι εκείνος την ακολούθησε.

Ο δράστης την ακινητοποίησε πιάνοντάς τη βίαια από το κεφάλι, σύμφωνα με την καταγγελία, και στη συνέχεια την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά, παρά το γεγονός ότι εκείνη δεν ήθελε και διαμαρτυρόταν.

Ηταν τέτοιο το σοκ που υπέστη, που η φωνή της «χάθηκε» και δεν μπόρεσε να καλέσει σε βοήθεια.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου