ΑΛΜΥΡΟΣ

40χρονη κατέρρευσε έξω από ΑΤΜ στον Αλμυρό

40χρονη-κατέρρευσε-έξω-από-ατμ-στον-αλμ-69621

Σοκ από τον θάνατο νέας γυναίκας ηλικίας μόλις 40 ετών στον Αλμυρό χθες το βράδυ. Η άτυχη γυναίκα αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία γύρω στις 20:20, ενώ βρισκόταν έξω από Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Χρημάτων (ΑΤΜ) Τράπεζας στο κέντρο της πόλης.

Ηταν παρέα με τον αδερφό της, στον οποίο φώναξε «Χάνομαι. Χάνομαι». Νεκρή είναι η Αννα Δεσποτοπούλου από τον Πλάτανο Αλμυρού.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή στην άλλη. Στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και το ΕΚΑΒ Βόλου σήμανε συναγερμός.

Όταν έφθασαν στο σημείο οι διασώστες, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ειδοποίησαν άμεσα Μονάδα του ΕΚΑΒ από τον Βόλο και διακόμισαν την 40χρονη στο Κέντρο Υγείας.

Ακολούθησαν στιγμές απερίγραπτης αγωνίας με τους γιατρούς να παλεύουν για να την επαναφέρουν. Της έκαναν συνεχώς καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και στη συνέχεια τη διασωλήνωσαν.

Σε κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φάνηκε να επανέρχεται. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε σφυγμό και αναθάρρησαν. Όμως, αυτό φαίνεται ότι συνέβη μόνο για μία στιγμή. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά δεν επανήλθε.

Η Μονάδα του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβε να φθάσει στον Αλμυρό, όταν ενημερώθηκε ότι για τον θάνατό της.

Η Αννα Δεσποτοπούλου ήταν από τον Πλάτανο Αλμυρού. Η οικογένειά της βυθίζεται στο πένθος για δεύτερη φορά. Πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον αδερφό της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου