ΑΛΜΥΡΟΣ

Η αγορά οικοπέδου για κλειστό γυμναστήριο έρχεται στο συμβούλιο

η-αγορά-οικοπέδου-για-κλειστό-γυμνασ-89298

Την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου.

Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς οικοπέδου, για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου – Αθλητικού Κέντρου στο Βελεστίνο, σύμφωνα με την εκτίμηση ορκωτού εκτιμητή.

Στόχος του δήμου είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου χωρητικότητας τουλάχιστον 500 θεατών.

Στην ίδια συνεδρίαση επίσης το συμβούλιο θα κληθεί να γνωμοδοτήσει για μία σειρά από μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορούν στη λειτουργία νέων φωτοβολταϊκών σταθμών στις περιοχές, «Κονάκια-Μάνδρες- Νήρλες- Καναπίτσες», στη θέση «Ταμπούρι Λάμπρου», στη θέση «Γκέκας» και «Μικρή Βελανιδιά» στη θέση «Μπαμπάκια Κουτρούση» και στη θέση «Μαγούλες- Κονάκια». Τις ΜΠΕ έχει αποστείλει για γνωμοδότηση η περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας.

Επίσης στην ημερήσια διάταξη προβλέπεται η λήψη απόφασης για την χορήγηση παράτασης εκτέλεσης εργασιών για το έργο: «Αντικατάσταση δικτύου Ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Κεραμιδίου» και η έγκριση λειτουργίας κτηνοτροφικών μονάδων στο Κεραμίδι.

Τέλος, θα συζητηθούν δύο ψηφίσματα που έχουν κατατεθεί από τη Λαϊκή Συσπείρωση Ρήγα Φεραίου. Το ένα αφορά στους φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών και το δεύτερο την επιβολή σε βάρος των δήμων τέλους ταφής και περιβαλλοντικής εισφοράς από 1η Ιανουαρίου 2022 , μέσω των Φορέων Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ). Και τα δύο συγκεκριμένα ψηφίσματα θα εισηγηθεί ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑΣ Απόστολος Παπαϊωάννου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου