ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε αρτοποιείο οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού

σε-αρτοποιείο-οι-μαθητές-του-1ου-επαλ-αλ-90819

Το αρτοποιείο «Βεζύρη» του Σπύρου Γκάτση επισκέφθηκε χθες το τμήμα Α3 της α’ τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, στο πλαίσιο του μαθήματος «Ερευνητική εργασία στην τεχνολογία». Αφορμή αποτέλεσε η διδακτική ενότητα «υγιεινά προϊόντα – μεσογειακή διατροφή» στο πλαίσιο της οποίας οι μαθητές πήραν συνέντευξη από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που λειτουργεί στο κέντρο του Αλμυρού από το 1925.

Ο κ. Γκάτσης φιλοξένησε τους μαθητές στον εργαστηριακό χώρο και περιέγραψε τις δυσκολίες της καθημερινότητας όπως το πρωινό ξύπνημα, την οικονομική κρίση που μεταβάλλει την κατανάλωση και την οργάνωση παραγωγής, καθώς και την έλλειψη προσωπικού χρόνου. Ωστόσο έδωσε μια συμβουλή στους μαθητές να ακολουθούν το επάγγελμα και την τέχνη που αγαπούν, ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες της ζωής.

«Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία, αλλά και για τα προϊόντα που μας παρείχαν, όπως μπαγκέτες, κρουασάν, κουλούρια και βουτήματα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι μαθητές στο σχολείο αμέσως μετά, δημιουργώντας έναν απίθανο πρωινό μπουφέ», αναφέρει το σχολείο σε ανακοίνωσή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου