ΑΛΜΥΡΟΣ

Μαύρη εργασία με εντολή Δημάρχου;

μαύρη-εργασία-με-εντολή-δημάρχου-320959

Καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χρήστος Βούλγαρης

Για έξι εργαζομένους στην Ανάβρα των οποίων οι συμβάσεις έχουν λήξει και ωστόσο συνεχίζουν να εργάζονται μετά από έκκληση του Δημάρχου Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκου χωρίς ωστόσο να έχουν πληρωθεί για τα δεδουλευμένα τους κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Χρήστος Βούλγαρης.

Ειδικότερα ο κ. Βούλγαρης κατέθεσε σχετική ερώτηση στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου σημειώνοντας πως σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Ανάβρα του καταγγέλθηκε ότι ενώ ο Δήμαρχος στα τέλη του έτους 2010 έδωκε εντολή σε έξι εργαζομένους στην τότε Κοινότητα Ανάβρας, των οποίων οι συμβάσεις έληγαν την 31-12-2010 ή είχαν λήξει, να συνεχίσουν να εργάζονται και μετά την 1-1-2011 κι ο καθένας στο αντικείμενό του και ενώ αυτοί πράγματι συνέχισαν να εργάζονται από δύο έως τέσσαρες μήνες κι ο καθένας στον τομέα του, παρά ταύτα μέχρι σήμερα είναι απλήρωτοι παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις του Δημάρχου με αποτέλεσμα να νιώθουν ότι εμπαίζονται και ότι έχουν εξαπατηθεί.

Ο κ. Βούλγαρης ρωτά τον Δήμαρχο πότε συμφώνησε με τους συγκεκριμένους ανθρώπους να συνεχίσουν εργαζόμενοι κι αν ναι, με ποιον τρόπο θα τους πλήρωνε, γιατί μέχρι σήμερα δεν τους πλήρωσε αλλά και αν προτίθεται να τους πληρώσει πώς θα γίνει αυτό και πότε.

«Ο κ. Δήμαρχος μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για βιοπαλαιστές που έχουν ανάγκη ακόμη και το ένα ευρώ. Οι άνθρωποι έδωσαν βάση στο λόγο του Δημάρχου και τελικά φαίνεται ότι χάνουν τα χρήματά τους. Θα πρέπει ο Δήμαρχος να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να ευτελίζει το θεσμό με την συμπεριφορά του», τονίζει ο κ. Βούλγαρης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου