ΑΛΜΥΡΟΣ

Δωρεά της «Μύλοι Λούλη Α.Ε.» στο 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού

δωρεά-της-μύλοι-λούλη-α-ε-στο-1ο-επαλ-α-125963

Ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας με το λογισμικό του και εκτυπωτή τύπου laser απέκτησε σήμερα, το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού. Πρόκειται για δωρεά της αλευροβιομηχανίας «Μύλοι Λούλη Α.Ε.» προς το σχολείο που αναβαθμίζει περαιτέρω τον εξοπλισμό του.

Τα ηλεκτρονικά είδη παραδόθηκαν στο γραφείο του διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Γεώργιου Καπράνα Γεώργιου, από τους εκπροσώπους του εργοστασίου, τον διευθυντή εργοστασίου Σούρπης Λεωνίδα Κοζανίτη και την υπεύθυνη Τμήματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, Λήδα Μαλικέντζου.

«Για μια ακόμη φορά η συγκεκριμένη επιχείρηση, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι επιχειρηματίες οι οποίοι βοηθούν με οποιονδήποτε τρόπο τους δοθεί η ευκαιρία το σχολείο και τα παιδιά μας, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια να ανταποκριθούμε επάξια στο έργο που εκτελούμε με στόχο την απρόσκοπτη παροχή γνώσεων και πληρέστερη επαγγελματική κατάρτιση των μαθητών μας», ανέφερε ο κ. Γιώργος Καπράνας.

Προσφορές τοπικών επιχειρήσεων

Εξάλλου, ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ Αλμυρού και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν επιχειρηματίες της περιοχής Αλμυρού- Ευξεινούπολης, που προσέφερε τρόφιμα και όλα τα απαραίτητα για να αναβιώσει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στο σχολείο.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις

Αφοι Μπούρχα Χρήστο και Ηλία- Super Market, Βαλαμούτη Κωνσταντίνο- Κρεοπωλείο, Ντόντη Σπυρίδωνα- Κρεοπωλείο, Καρπέτη Κωνσταντίνο- Κρεοπωλείο, Στεφανή Δημήτριο- Πρατήριο Καυσίμων, Μηλιώνη Αντώνιο- Γεωτρήσεις (Geoflex), Μαυρίκη Κωνσταντίνο- Lark και Πεζόγυρος- σουβλατζίδικο Ευξεινούπολης για την προσφορά τους στο σχολείο με 800 σουβλάκια.

Επίσης τους επιχειρηματίες Δρόσο Αντώνιο- Μικροβιολογικό/Αιματολογικό Εργαστήριο Αγχιάλου-Σούρπης, Coffee Island- cafe, Γκάτση Ευαγγελία- φούρνος, για την προσφορά αναψυκτικών, νερών, πλαστικών πιάτων-ποτηριών και ψωμιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου