ΑΛΜΥΡΟΣ

Μίσθωση ακινήτου για πάρκινγκ

μίσθωση-ακινήτου-για-πάρκινγκ-128451

Δημοπρασία προκήρυξε ο Δήμος Αλμυρού για τη μίσθωση ακινήτου ή όμορων ακινήτων, τα οποία θα αποτελούν είτε ως μία ιδιοκτησία, είτε ως διαφορετικές συνεχόμενες όμορες ιδιοκτησίες, για να χρησιμοποιηθούν ως χώρος υπαίθριος δημοτικός χώρος στάθμευσης οχημάτων.

Το ακίνητο θα πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων του οικισμού Αλμυρός του ομώνυμου Δήμου και να έχει ενιαία έκταση ίση ή μεγαλύτερη του 1,5 στρέμματος. Στη δημοπρασία εντάσσονται και περισσότερα του ενός και μικρότερης έκτασης όμορα ακίνητα.

Στην περίπτωση αυτή οι ιδιοκτήτες πρέπει να καταθέσουν και κοινή υπεύθυνη δήλωση με την οποία να δηλώνουν την πρόθεσή τους να εκμισθώσουν τα ακίνητά τους στον Δήμο Αλμυρού.

Ο Δήμος Αλμυρού ενδιαφέρεται να λειτουργεί το δημοτικό πάρκινγκ εντός των ορίων του οικισμού, σε ακτίνα έως 350 μέτρων από την περίμετρο της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται στα 4 έτη. Πληροφορίες για τη δημοπρασία στα Γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος Αλμυρού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, (Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων και στο τηλέφωνο 24223-50219).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου