ΑΛΜΥΡΟΣ

Αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι εκπτώσεις στην αγορά του Αλμυρού

αρχίζουν-αύριο-δευτέρα-οι-εκπτώσεις-σ-215709

Ελκυστικές τιμές και επάρκεια προϊόντων στα καταστήματα

Με ποσοστά της τάξεως του 30%-50% αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι εκπτώσεις στην εμπορική αγορά του Αλμυρού.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού Παναγιώτης Μπούντης αναφέρει ότι η αγορά περιμένει την έναρξη της εκπτωτικής περιόδου, καθώς στις γιορτές δεν δούλεψε όπως προσδοκούσε και είχε πτώση 20% σε σχέση με το 2019 και σε ορισμένα καταστήματα ακόμη και 50%.

«Αναμένουμε τις εκπτώσεις για να καλύψουμε τα κενά που άφησαν οι γιορτές. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι κατά πόσο θα βγει ο κόσμος για να καταναλώσει, καθώς αν βγει, πιστεύω ότι θα ψωνίσει» σημειώνει.

Ο εμπορικός κόσμος θέλει να είναι αισιόδοξος. «Υπάρχουν μεγάλη διάθεση από τους επαγγελματίες και επάρκεια εμπορεύματος. Οι καταναλωτές πρέπει να βγουν από τα σπίτια τους, να επισκεφθούν την αγορά, να κάνουν έρευνα και να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για να ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές τους ανάγκες.

Εμείς από την πλευρά μας εννοείται ότι τηρούμε με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο για την πανδημία του Covid-19», σημειώνει.

Οι δύο μήνες που έρχονται αναμένεται να είναι πολύ δύσκολοι για την αγορά. «Δεν είναι μόνο οι υποχρεώσεις, είναι και τα πάγια που αφορούν σε κάθε επιχείρηση, τη ΔΕΗ, τα καύσιμα.

Θέλουμε από την κυβέρνηση λίγο να σταθεί και στο δικό μας το κομμάτι πέραν της εστίασης, στο λιανεμπόριο, γιατί κι εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα και με κάποιο τρόπο να μας διευκολύνει στις πληρωμές που αφορούν σε ασφαλιστικά και φορολογικές υποχρεώσεις, ενοίκια. Χρειαζόμαστε στήριξη γιατί έχουμε κι εμείς προβλήματα λόγω του ότι ο κόσμος δεν κινείται όπως πρέπει. Δεν έχουμε την επισκεψιμότητα που θα θέλαμε λόγω του φόβου της πανδημίας», συμπληρώνει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου