ΑΛΜΥΡΟΣ

Παπανάτσιου: «Δίκαιο το αίτημα για δημιουργία εξεταστικού κέντρου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ στον Αλμυρό»

παπανάτσιου-δίκαιο-το-αίτημα-για-δημ-223284

H Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά προς την κα. Υπουργό Παιδείας επιστολή του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού Μαγνησίας, με αίτημα να ορισθεί ως εξεταστικό κέντρο στις Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Αλμυρού στην πόλη του Αλμυρού.

Σύμφωνα με την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού Μαγνησίας, οι μαθητές οι οποίοι θα διαγωνιστούν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις ανέρχονται στους 112, αριθμός ικανός για να δημιουργηθεί ένα εξεταστικό κέντρο στην περιοχή του Αλμυρού.

Οι μαθητές που φοιτούν στο 1ο ΕΠΑΛ είναι και από τις 4 Δημοτικές κοινότητες (Αλμυρού, Ανάβρας, Σούρπης, Πτελεού) και για αυτό θεωρείται πως είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας ενός εξεταστικού κέντρου, διότι έτσι οι μαθητές θα έχουν λιγότερες ώρες μετακινήσεων, περισσότερη ξεκούραση σε μία δύσκολη περίοδο για αυτούς ενώ θα είναι αντιμέτωπη με λιγότερους κινδύνους τόσο στο οδικό δίκτυο όσο και υγειονομικά.

Η κα Παπανάτσιου ζητάει από την αρμόδια Υπουργό να εξετάσει και να υλοποιήσει το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου