ΑΛΜΥΡΟΣ

Δωρεά οικοπέδου στον Δήμο Αλμυρού

δωρεά-οικοπέδου-στον-δήμο-αλμυρού-234365

Σε μία νέα δωρεά προχώρησε στον δήμο Αλμυρού ο Γιώργος Χουλιαράς συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ από τον Αλμυρό και ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου Σούρπης «Αίας».

Ο κ. Χουλιαράς, ο οποίος έδινε υποτροφίες σε μαθητές που αποφοιτούσαν με άριστα από σχολεία του Αλμυρού, έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του να δωρίσει το οικόπεδό του έκτασης 1.750 τετραγωνικών μέτρων στον Δήμο Αλμυρού, προκειμένου να ανεγερθεί κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών στη Σούρπη με πρότυπο την ανάλογη του Δήμου Ζαγοράς.

Ο Δήμος Αλμυρού κοινοποίησε χθες ότι υπεγράφη η πράξη αποδοχής της δωρεάς μεταξύ του κ. Χουλιαρά, του δημάρχου Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκου και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σούρπης Χρήστου Κωστούλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστώ από καρδιάς αλλά και εξ ονόματος όλων των δημοτών τον κ. Γεώργιο Χουλιαρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που τιμά τον τόπο του, καθώς και στο παρελθόν προσέφερε στην Σούρπη, λειτουργώντας, πάντα, ως ενεργών και δραστήριος πολίτης», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Χατζηκυριάκος

Η πράξη αποτελεί για τον Δήμο Αλμυρού δυνατό μήνυμα ανιδιοτελούς προσφοράς αλλά και ενότητας προς όλους μας.

«Ως δημοτική αρχή, δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση της επιθυμίας του δωρητή, καθώς το θεωρούμε υποχρέωσή μας να υλοποιήσουμε την ιδέα του και να προσδώσουμε επιπρόσθετη αξία στην εξαιρετικής σημασίας πράξη του. Τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά από καρδιάς», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου