ΑΛΜΥΡΟΣ

Μήνυμα Συλλόγου Ευξεινούπολης για τα Χριστούγεννα

μήνυμα-συλλόγου-ευξεινούπολης-για-253089

Δυνατό, αισιόδοξο και γιορτινό «παρών» είχε φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινούπολης, στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της περιοχής, ενόψει των εορτών.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο υπό τον πρόεδρο Αντώνη Μηλιώνη, αφιέρωσε όλη την ημέρα το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στον στολισμό το πρωί και στο άναμμα το απόγευμα του «Δέντρου των Ευχών» στο πάρκο της Ευξεινούπολης.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 11:00, με τη χριστουγεννιάτικη παρέλαση των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής της Λένας Παπανικολοπούλου. Τραγουδώντας «τρίγωνα, κάλαντα» και κρατώντας ζωγραφιές, χειροποίητες κάρτες και πολύχρωμες μπάλες, μια μεγάλη παρέα από Αγιοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες, βασίλισσες του χιονιού και χιονονιφάδες, καλικαντζάρους και ξωτικά, η παρέλαση ξεκίνησε από το εργαστήριό τους και κατευθύνθηκε χαρούμενη προς το φυσικό έλατο και τη φάτνη του Χριστού.

Εκεί τα παιδιά περίμεναν μέλη της ομάδας παραδοσιακού τραγουδιού «Οθρυίδες», για να τραγουδήσουν όλοι μαζί με την καθοδήγηση της μαέστρου του Ωδείου Αλμυρού Μαριάννας
Σαμαρτζή, παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μετά τις ευχές προσφέρθηκαν σε όλους Χριστουγεννιάτικα γλυκά και σοκολάτες. Το άναμμα του στολισμένου πλέον Χριστουγεννιάτικου δέντρου γιορτάστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά
τις 18.30, με μια πανδαισία ηχοχρωμάτων έξω από το γραφείο του Συλλόγου. Από εκεί οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την φωταγώγηση του δέντρου και του πάρκου αλλά και δεκάδες φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, που φώτισαν κι αντήχησαν στον ουρανό της Ευξεινούπολης, εν μέσω χριστουγεννιάτικων μελωδιών και τραγουδιών από τον DJ Κώστα Κολώνη.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευξεινουπόλεως ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση και την επιτυχία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του.

Μεταξύ αυτών τους χορηγούς: Θανάση Αντωνιάδη, Δημήτρη Καραντζιά, Αντώνη Μηλιώνη, Σίσσυ Ζαχαροπούλου, Κωσταντίνο Μποντό, Χρήστο Δήμου, Γιάννα Χαλεπλή, Σταύρο Παπαδόπουλο και την Κάβα Ράπτη. Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης εύχεται σε όλους ο Αστέρας της Θείας Γέννησης να απλώσει σε όλους αχτίδες ευλογίας, αγάπης κι ελπίδας, κι ο νέος
χρόνος 2022 να φέρει υγεία και αλληλεγγύη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου