Συνάντηση του δημάρχου Αλμυρού με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-19, 09:29:47
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στο δημαρχείο Αλμυρού
Συνάντηση του δημάρχου Αλμυρού με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου

Συζητήθηκαν τα αιτήματα του δεκαπενταμελούς για τη λειτουργία του σχολείου 

Με το δεκαπενταμελές συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού και με εκπροσώπους του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων της Γ’ Γυμνασίου του ίδιου σχολείου συναντήθηκε ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο διευθυντής, Σταύρος Βοϊβόνδας.

Οι μαθητές συζήτησαν με τον δήμαρχο τα θέματα που τους απασχολούν για τη λειτουργία του σχολείου.

Σε δήλωσή του ο κ. Χατζηκυριάκος ενημερώνει: «Τα παιδιά υπέβαλαν τα αιτήματά τους και από κοινού συζητήσαμε τη λειτουργική δομή του σχολείου τους, θέματα περιβαλλοντικά αλλά και ζητήματα που αφορούν την κοινωνική και ατομική ευθύνη μας ως πολίτες. Θα ήθελα να εκφράσω τη μεγάλη και ειλικρινή χαρά μου για την πρωτοβουλία τους, να τους συγχαρώ γι’ αυτήν και να τους επαναλάβω ότι ήμουν και θα είμαι πάντα παρών σε οποιαδήποτε ανησυχία και προβληματισμό τους και αρωγός σε οποιοδήποτε ζήτημα μπορώ να βοηθήσω».

Ο ίδιος κρίνει: «Είναι απολύτως ελπιδοφόρο το γεγονός ότι οι νέοι μας, τα παιδιά μας, αποδείχνουν έμπρακτα την επιθυμία τους να παρακολουθούν στενά τα κοινωνικά δρώμενα και εξελίξεις του τόπου στον οποίο ζουν, να καταθέτουν προτάσεις και να παρεμβαίνουν ωφέλιμα. Η διάδραση με τους μαθητές κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας θέτει τις βάσεις για την ανοικοδόμηση μιας καλύτερης, πιο ανθρώπινης κοινωνίας που όλοι μας επιθυμούμε».

Η δημοτική αρχή Αλμυρού χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση τις πρωτοβουλίες, σαν κι αυτή που ανέλαβαν τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου και επιδιώκει το άπλωμά τους σε όλες τις μαθητικές κοινότητες και βαθμίδες του Αλμυρού.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=