Προσλήψεις προσωπικού τεσσάρων ατόμων για έκτακτες ανάγκες του Δήμου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-21, 11:45:02
Προσλήψεις προσωπικού τεσσάρων ατόμων για έκτακτες ανάγκες του Δήμου

Αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή 

Στην πρόληψη προσωπικού 4 ατόμων των ΔΕ οδηγών (2), ΔΕ Ηλεκτρολόγων (1) και ΥΕ Καθαριότητας (1) θα προχωρήσει ο δήμος Αλμυρού.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα διάρκειας έως 12 μήνες λόγω των έκτακτων αναγκών. Το θέμα απασχόλησε την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού την περασμένη Δευτέρα, η οποία το ενέκρινε ομόφωνα.

Εισηγούμενος τις προσλήψεις ο δήμαρχος Αλμυρού Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, επισήμανε λόγω μακροχρόνιας αναρρωτικής αδείας ενός μόνιμου οδηγού και εν όψει άμεσης συνταξιοδότησης ενός συμβασιούχου ΙΔΟΧ, καθώς και αυξημένων αναγκών για την προσεχή περίοδο προετοιμασίας για τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προβλέπεται να υπάρξουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των τομέων Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Οι εν λόγω προσλήψεις θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 παρ.1 του Ν.3584/2007 (ΦΕΚ 143/τ.Α΄/28-6-2007) Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων», όπως τροποποιήθηκε.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού οποιασδήποτε ειδικότητας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου από τους Ο.Τ.Α. για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

Παράταση ή σύναψη νέας σύμβασης μέσα στο ανωτέρω δωδεκάμηνο διάστημα ή μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=