ΑΛΜΥΡΟΣ

Κοπάνας: «Προετοιμασίες για την ασφαλτόστρωση της οδού Ελευθερίας στη Νέα Αγχίαλο»

κοπάνας-προετοιμασίες-για-την-ασφαλ-313760

Στη Νέα Αγχίαλο βρέθηκε ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, στην οδό Ελευθερίας, όπου εκτελούνται εργασίες ενίσχυσης του δικτύου ομβρίων υδάτων και δοκιμής του καταθλιπτικού αγωγού της αποχέτευσης.

Μετά το πέρας των εργασιών θα ξεκινήσει η τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα από τις στροφές στις παλαιές αποθήκες έως τον Γαλαξία, όπως ενημέρωσε ο κ. Κοπάνας. Παρόντες στις εργασίες είναι η πρόεδρος της ΔΚ Ν. Αγχιάλου, Βάσω Πυργάνη- Παρασκευοπούλου καθώς και στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Αργύρης Κοπάνας ανάφερε τα εξής:

«Εντατικές είναι οι προετοιμασίες για την ολική ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Ελευθερίας, που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού και η οποία έχει ταλαιπωρηθεί από σημαντικά έργα αποχέτευσης, ύδρευσης, ομβρίων, φυσικού αερίου, τα οποία υλοποιεί η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και από εργασίες της αρχαιολογίας. Τα σκάμματα της αρχαιολογίας έχουν καλυφθεί, αφού περατώθηκαν οι εργασίες αποκάλυψης αρχαιολογικών ευρημάτων, που διήρκησαν πολλούς μήνες.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ενίσχυσης του δικτύου ομβρίων υδάτων από την ΔΕΥΑΜΒ κατά πλάτος της οδού με την κατασκευή νέων διακλαδώσεων και φρεατίων, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος συγκέντρωσης υδάτων επί της οδού. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται δοκιμή (πρεσσάρισμα) του καταθλιπτικού αγωγού της αποχέτευσης υπογείως της οδού και των αντλιοστασίων. Με την επιτυχή ολοκλήρωσή της θα ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αυτής της οδού, που παρουσιάζει υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο».

Δείτε φωτογραφίες:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου