Σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλία οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Πτελεό και Κοκκωτούς

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-12, 18:58:28
Σε εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλία οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Πτελεό και Κοκκωτούς

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες αναβάθμισης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησιας συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου στον οικισμό Πτελεός συνολικού μήκος 1χλμ, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης στον οικισμό Σούρπη συνολικού μήκους 4χλμ και στο δρόμο Πορταριά – Χάνια – Χιονοδρομικό συνολικού μήκους 7 χλμ.

Το έργο ολοκληρώνεται με την ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση του δρόμου στον οικισμό Κοκκωτοί συνολικού μήκους 1 χλμ. Για την πορεία των εργασιών ενημερώθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη που επισκέφτηκε τον οικισμό του Πτελεού.

«Οι δρόμοι μας ενώνουν και μας φέρνουν πιο κοντά με ασφάλεια. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διαθέτει το καλύτερο οδικό δίκτυο στη χώρα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σχεδιάζουμε, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε έργα με αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που αναβαθμίζουν το επίπεδο οδικής ασφάλειας συμβάλλουν την τόνωση της τοπικής οικονομίας και δημιουργούν θέσεις εργασίας» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=