Ενδιάμεσες εκπτώσεις στην εμπορική αγορά Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-31, 10:41:46
Ενδιάμεσες εκπτώσεις στην εμπορική αγορά Αλμυρού

Να μην ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου προτείνει ο Σύλλογος 

Αρχίζουν αύριο Δευτέρα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στην εμπορική αγορά του Αλμυρού, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου. Παράλληλα, η Ενωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αλμυρού προτείνει να μην ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου που η λειτουργία της αγοράς είναι προαιρετική.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Παναγιώτης Μπούντης, λέει: «Πιστεύουμε ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα τονώσουν την αγορά και σε αυτό θα συνδράμει και ο καιρός που άλλαξε και θα βοηθήσει να γίνει μία καλή εκκίνηση του Νοέμβρη».

«Ο Οκτώβριος που πέρασε ήταν υποτονικός. Βέβαια κινήθηκε το παιδικό ρούχο, το παιδικό παπούτσι, το καύσιμο, τα τρόφιμα, αλλά το υπόλοιπο ρούχο και το παπούτσι είχαν λίγη πράγματα. Ηταν δύσκολος μήνας για τον κόσμο με πολλές πληρωμές προς την Εφορία», εξηγεί.

Στην αγορά υπάρχει επάρκεια και διάθεση από τα μαγαζιά να βοηθήσουν στις τιμές. Οι εκπτώσεις είναι βοηθητικές για να ξεκινήσουν οι αγορές. Υπάρχουν πάντοτε οι προσφορές σε όλα τα είδη.

Επισημαίνεται ότι τα εμπορικά καταστήματά τηρούν τις προϋποθέσεις και το υγειονομικό πρωτόκολλο για την προστασία από τη νόσο Covid-19.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=