ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στηρίζει τον 5ο αγώνα αντοχής Αλμυρός – Ζερέλια

στηρίζει-τον-5ο-αγώνα-αντοχής-αλμυρός-416144

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τη διοργάνωση

Εγκρίθηκε η συμμετοχή του δήμου Αλμυρού στις δαπάνες διοργάνωσης του 5ου αγώνα αντοχής με την ονομασία Almyros City- Zerelia Lakes.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού αιτήθηκε από τον δήμο να συνδιοργανώσει την εκδήλωση και να τη στηρίξει οικονομικά. Στο πλαίσιο του εν λόγω αγώνα η πόλη απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια από συμμετέχοντες και τους επισκέπτες τα προηγούμενα χρόνια.

Η εκδήλωση θα είναι σε συνεργασία του
Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού, του Δήμου Αλμυρού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας & Βορείων Σποράδων.

Σύμφωνα με τον κατατεθέντα προϋπολογισμό από τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού, η δαπάνη για την εν λόγω εκδήλωση θα ανέλθει στο ποσό των 6.800 €.
Η δαπάνη που αιτήθηκε ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού από τον Δήμο Αλμυρού, ανέρχεται στο ποσό των 1.800 €.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλμυρού συζήτησε το θέμα με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος. Αποφάσισε ότι η εν λόγω εκδήλωση είναι προς το συμφέρον του δήμου. Με ομόφωνη απόφασή της, θα καλύψει το κόστος που αντιστοιχεί στον δήμο.

Επισημαίνεται ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου με εκκίνηση & τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αλμυρού (ασφάλτινη διαδρομή, δρόμος κλειστός για οχήματα, αναστροφή στις δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια Αλμυρού, από τα 55μ. στα 160μ.). Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στις 09:30. Η εκκίνηση των παιδικών αντίστοιχα αγώνων θα γίνει στις 10:15.

ΤΟΠΟΣ & ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

  • Αλμυρός-Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας την 03.10.2021 ημέρα Κυριακή.
  • Εκκίνηση & τερματισμός η κεντρική πλατεία του Αλμυρού (ασφάλτινη διαδρομή, δρόμος κλειστός για οχήματα, αναστροφή στις δίδυμες μετεωριτικές λίμνες Ζερέλια Αλμυρού, από τα 55μ. στα 160μ.)
  • Ώρα εκκίνησης του Αγώνα Δρόμου των 20,1 Km στις 09:30
  • Ώρα εκκίνησης του «Λαϊκού» Αγώνα Δρόμου των 6 Km στις 10:00
  • Ώρα εκκίνησης των παιδικών αγώνων στις 10:15 (* υπό προϋπόθεση)

(500μ. για παιδιά του Δημοτικού, 1000μ. για παιδιά του Γυμνασίου).

Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω των ιστοσελίδων των:

    1. www.almyroshalfmarathon.gr
    2. https://www.eosalmyrou.gr/

* Συμπληρώνετε τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία με τον αστερίσκο.
*Με την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής ο αιτών συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοργάνωση για τον αγώνα.
*Η ολοκλήρωση της συμμετοχής γίνεται μετά και τη κατάθεση του αντίτιμου συμμετοχής στην Τράπεζα εντός 3 ημερών αλλιώς η εγγραφή θεωρείται ως μη έγκυρη & μετά από ειδοποίηση θα διαγράφεται.

Αρ. Λογ/μού Τραπέζας Alpha Bank: GR96 0140 3120 312002002009077 (με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα). Δικαιούχος: Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού.

(*) τα έξοδα μεταφοράς/κατάθεσης από άλλη Τράπεζα (ήτοι 3€) βαρύνουν τον αθλητή/συμμετέχοντα. (*) για τις συμμετοχές από τον Αλμυρό & το Βόλο θα υπάρχει δυνατότητα καταβολής με μετρητά σε καθορισμένο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ HΜΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής/εγγραφής ορίζεται η Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου