Εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Οθρυος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-08, 07:50:21
Εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Οθρυος

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για υποδομές, που καταστράφηκαν από τον Ιανό

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες βελτίωσης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Οθρυος στη Μαγνησία. Σε τμήματα συνολικού μήκους 7 χλμ. του δρόμου Ευξεινούπολη – Νεοχωράκι – Νεράιδα – Ανθότοπος εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης πρανών, καθαρισμού ερεισμάτων, οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνουν οι εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτησης της κατακόρυφης σήμανσης της οδού.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει με έργα να αποκαθιστά και να βελτιώνει τις υποδομές που καταστράφηκαν από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανός» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες ακολουθούμε το δόγμα Build Back Better, δηλαδή έχουμε στρατηγική στόχευση ώστε να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο μελλοντικούς κινδύνους από την κλιματική αλλαγή και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία στο εξής, όπως αποδεικνύει η πραγματικότητα, εκδηλώνονται όλο και πιο συχνά και απρόβλεπτα» προσθέτει.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=