ΑΛΜΥΡΟΣ

27 αποφοίτους ΕΠΑΛ θα απασχολεί ο Δήμος Αλμυρού

27-αποφοίτους-επαλ-θα-απασχολεί-ο-δήμος-453855

Ενταξη της δημοτικής αρχής σε πρόγραμμα για την πυροπροστασία των σχολείων

Συνολικά 27 αποφοίτους του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Αλμυρού θα απασχολεί ο Δήμος Αλμυρού για το νέο μεταλυκειακό έτος.

Την απόφαση έλαβε η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα που συνεδρίασε για τον καθορισμό αριθμού μαθητευόμενων μεταλυκειακού έτους.

Οι ειδικότητες είναι ειδικός εγκαταστάσεων ψύξης/ αερισμού και κλιματισμού (2 θέσεις), βοηθός βρεφονηπιοκόμων (7 θέσεις), τεχνικός φυτικής παραγωγής (3 θέσεις), τεχνικός ηλεκτρολογικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και δικτύων (5 θέσεις), τεχνικός οχημάτων (2 θέσεις), τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής (4 θέσεις), και βοηθός νοσηλευτή (4 θέσεις).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τους φορείς του δημοσίου τομέα που επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις μαθητείας απαιτείται απόφαση οργάνου, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά και σε ψηφιακή μορφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις mathiteia [email protected] και [email protected].

Η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στον καθορισμό μετά την ανακοίνωση σχετικά με τις ειδικότητες από το Επαγγελματικό Λυκείο Αλμυρού.

Εκπόνηση μελετών για πυροπροστασία σχολείων

Παράλληλα, η Οικονομική Επιτροπή αποδέχτηκε την ένταξη του Δήμου Αλμυρού στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμυρού», συνολικού προϋπολογισμού 196.788 ευρώ.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου