ΑΛΜΥΡΟΣ

Στη φυλακή η σατανική οικιακή βοηθός ~ Σύλληψη 60χρονης στον Αλμυρό για ληστεία

στη-φυλακή-η-σατανική-οικιακή-βοηθός-σ-455026

Αλλαζε τα ονόματα… σαν τα πουκάμισα, όταν αναζητούσε δουλειά και υποψήφια θύματα – Αρνήθηκε ότι νάρκωνε ηλικιωμένη στον Αλμυρό και την έκλεβε

Τουλάχιστον τρία διαφορετικά πρόσωπα είχε η σατανική οικιακή βοηθός, που νάρκωνε ηλικιωμένη στον Αλμυρό και τη λήστευε. Χθες, η 60χρονη Γεωργιανή οδηγήθηκε στην αναπληρώτρια ανακρίτρια Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις της. Η ίδια επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κλοπές, όμως ακόμη και τα στοιχεία της διέφεραν από πόλη σε πόλη.

Η οικιακή βοηθός, η οποία πέραν της ληστείας είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τρεις κλοπές στην Αττική, δήλωσε άλλα στοιχεία από τα πραγματικά της στις δύο από τις παθούσες της και άλλα στην ηλικιωμένη στον Αλμυρό και σε ακόμη μία παθούσα.

Με έκπληξη διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Σήμανσης ότι στο διαβατήριό της αναγράφονται επίσης άλλα στοιχεία ταυτότητας από αυτά που δήλωνε στις γυναίκες που την απασχολούσαν, τα οποία δεν αποκλείεται να είναι και αυτά ψεύτικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαβατήριό της απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί αν είναι πλαστό ή όχι.

Μετά την απολογία της στην αναπληρώτρια ανακρίτρια Βόλου η συλληφθείσα κρίθηκε προφυλακιστέα. Οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, καθώς δεν αποκλείεται η δράστιδα να είχε συνεργό.

Το χρυσό ρολόι μάρκας Rolex, που έκλεψε από την 79χρονη στον Αλμυρό, δεν βρέθηκε ποτέ στην κατοχή της, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό.

Το περασμένο Σάββατο το πρωί η οικιακή βοηθός ετοίμασε το πρωινό της ηλικιωμένης, έριξε άγνωστη ουσία στο γάλα της, η οποία λειτουργούσε σαν ηρεμιστικό, και αφού τη νάρκωσε την έβαλε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί.

Η ηλικιωμένη θυμάται να της λέει να βγάλει το ρολόι της και να το αφήσει στο κομοδίνο λίγο πριν κλείσει τα μάτια της και κοιμηθεί. «Μόνο εμείς είμαστε εδώ, ποιος θα σε κλέψει;», της έλεγε η οικιακή βοηθός και της έβγαλε το πολύτιμο κόσμημα από το χέρι.

Ομως, εκείνη στη συνέχεια το άρπαξε, ετοίμασε τα πράγματά της για να φύγει και πήρε ταξί για να απομακρυνθεί από τον Αλμυρό το συντομότερο δυνατόν, καθώς υποψιαζόταν ότι η ηλικιωμένη την είχε καταλάβει, επειδή την προηγούμενη είχε διαμαρτυρηθεί ότι είχε χάσει από το πορτοφόλι της 150 ευρώ.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν στα τελευταία διόδια πριν την Αθήνα, των Αφιδνών, όταν τη συνέλαβαν. Κι όμως εκείνη είχε προλάβει να ξεφορτωθεί το Rolex…

Σε βάρος της 60χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή της εντοπίστηκαν 16 ναρκωτικά χάπια τύπου lexotanil, για τα οποία δεν υπήρχε η απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου