ΑΛΜΥΡΟΣ

Απολογείται η σατανική οικιακή βοηθός

απολογείται-η-σατανική-οικιακή-βοηθό-456617

Το πανάκριβο ρολόι μάρκας Rolex, που έκλεψε, δεν εντοπίστηκε – Ερευνες από την Αστυνομία για το ενδεχόμενο να είχε συνεργό

Δικογραφία σε βάρος της για άλλες τρεις κλοπές έχει η σατανική οικιακή βοηθός, που νάρκωνε στον Αλμυρό την ηλικιωμένη, που της έδινε δουλειά, και τη λήστευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αστυνομικές αρχές με κλοπές που διαπράχτηκαν στην Αθήνα.

Αναζητούσε δουλειά μέσω γραφείου ευρέσεως εργασίας και στη συνέχεια έκλεβε τους ανθρώπους που της έδιναν εργασία και δεν σεβόταν το ψωμί που της πρόσφεραν.

Στην περίπτωση, ωστόσο, της 79χρονης στον Αλμυρό προέβη σε ακόμη πιο φρικτές πράξεις. Νάρκωνε την ηλικιωμένη γυναίκα ρίχνοντάς της ηρεμιστικά χάπια στο γάλα και στη συνέχεια την έκλεβε.

Η οικιακή βοηθός έχει παραπεμφθεί για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου για τις πράξεις της σήμερα Τρίτη. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία κατ’ εξακολούθηση.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι δεν ήταν αυτή πίσω από τις κλοπές.

Εντούτοις, τα στοιχεία σε βάρος της είναι ενοχοποιητικά. Οταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί στα διόδια Αφιδνών Αττικής είχε μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει από τον Αλμυρό, ενώ δεν είχε ενημερώσει την ηλικιωμένη.

Μία μέρα πριν η 79χρονη της έλεγε αν βρήκε τίποτα χρήματα γιατί είχε χάσει από το πορτοφόλι της 150 ευρώ.

Αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό της, καθώς την ημέρα της σύλληψης δεν βρήκαν επάνω της το ρολόι που είχε κλέψει από την ταλαιπωρημένη γυναίκα.

Είναι χρυσό, πολύ ακριβό, μάρκας Rolex.

H ηλικιωμένη δεν είχε καταλάβει τίποτα για την κλοπή. Είχε μιλήσει όμως στον γιο της που είναι δικηγόρος, ο οποίος απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές.

Την περασμένη Παρασκευή το πρωί η αλλοδαπή κατά τη διάρκεια ετοιμασίας του πρωινού της παθούσας έριξε στο γάλα της άγνωστη ουσία (πιθανότατα ηρεμιστικά χάπια, καθώς στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν lexotanil χωρίς ιατρική συνταγή), με αποτέλεσμα εκείνη να κοιμηθεί. Οταν ξύπνησε μετά από ώρες, η ηλικιωμένη διαπίστωσε ότι από το πορτοφόλι της είχαν κάνει φτερά τα χρήματα που είχε, ωστόσο δεν έδωσε σημασία.

Το περασμένο Σάββατο έριξε και πάλι την ίδια ουσία στο γάλα της ηλικιωμένης και όταν αποκοιμήθηκε της άρπαξε το ρολόι της, που είναι μεγάλης χρηματικής αξίας και πήρε τα πράγματά της για να φύγει. Είχε φοβηθεί ότι η ηλικιωμένη την είχε καταλάβει επειδή την είχε ρωτήσει για τα χρήματα. Επιβιβάστηκε σε ταξί και έφυγε για Αθήνα.

Με την καταγγελία της ληστείας, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού άρχισε αμέσως τις αναζητήσεις. Μέσω μαρτύρων αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι η αλλοδαπή είχε επιβιβαστεί σε ταξί και είχε απομακρυνθεί από την πόλη. Η σύλληψή της ήταν θέμα χρόνου.

Επισημαίνεται ότι στην κατοχή της κατηγορούμενης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 ναρκωτικά χάπια lexotanil, για τα οποία η οικιακή βοηθός δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου