ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις 26 ατόμων στον δήμο Αλμυρού

προσλήψεις-26-ατόμων-στον-δήμο-αλμυρού-481012

Στη πρόσληψη 26 ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών κτιρίων θα προχωρήσει ο δήμος Αλμυρού για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Το προσωπικό θα είναι ειδικότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Οι 10 καθαρίστριες θα απασχοληθούν με τρίωρες συμβάσεις απασχόλησης και οι 16 με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων θα καθοριστεί με κριτήρια την εμπειρία μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020 (17 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας και μία επιπλέον μονάδα για κάθε ανατεθείσα αίθουσα με ανώτατο όριο τις 17 μονάδες), εάν είναι πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, με 20 μονάδες και 10 μονάδες για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου, αν είναι τρίτεκνοι ή τέκνα τρίτεκνης οικογένειας (15 μονάδες), αν έχουν ανήλικα παιδιά (5 μονάδες για καθένα από τα δύο πρώτα τέκνα και 10 επιπλέον για κάθε επιπλέον τέκνο πέραν των δύο πρώτων), αν είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών ή τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας (10 μονάδες για κάθε τέκνο), αν υπάρχει αναπηρία, γονέα, τέκνου συζύγου κ.α.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως την Παρασκευή 13 Αυγούστου. Αφού η υπηρεσία επεξεργαστεί τις αιτήσεις των υποψηφίων, σύμφωνα με τα βαθμολογούμενα κριτήρια που επικαλείται κάθε υποψήφιος, τους κατατάσσει βάσει των κριτηρίων. Η κατάταξη των υποψηφίων, βάσει της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, πραγματοποιείται ως εξής:

Πρώτα απ’ όλα οι υποψήφιοι κατατάσσονται στους πίνακες κατάταξης για τις θέσεις με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (εμπειρία αριθμός
τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, τριτεκνία αριθμός ανήλικων τέκνων, μονογονεϊκές οικογένειες, αναπηρία, ηλικία)

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος εμπειρίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και στη συνέχεια με βάση τα υπόλοιπα κριτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση αναρτήθηκε στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου, καθώς και στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου www.almyros-city.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου