ΑΛΜΥΡΟΣ

Φθορές σε κοινόχρηστους χώρους στον Αλμυρό και την Ευξεινούπολη

φθορές-σε-κοινόχρηστους-χώρους-στον-α-481025

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει η δημοτική αρχή

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για πρόκληση φθορών σε κοινόχρηστους χώρους θα καταθέσει η δημοτική αρχή Αλμυρού. Εδώ και δύο εβδομάδες τα στελέχη της δημοτικής αρχής εντοπίσουν συνεχώς ζημιές σε πάρκα, δημοτικά κτίρια, κοινόχρηστους χώρους στον Αλμυρό και την Ευξεινούπολη.

Παρτέρια καταστρέφονται, περιφράξεις από παιδικές χαρές ξηλώνονται, παιδικά όργανα χαλούν. Πλέον η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αλμυρού, Λεωνίδας Βούλγαρης, λέει ότι οι υπαίτιοι που κρύβονται πίσω από αυτές θα πρέπει να σταματήσουν.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού καταδικάζει τα φαινόμενα αυτά, καθώς θεωρεί ότι αποτελούν απαξίωση της προσπάθειας που καταβάλλει καθημερινά το προσωπικό του Δήμου παρά το πραγματικό γεγονός της υποστελέχωσης.

«Η προστασία των κοινόχρηστων χώρων αποτελεί αρμοδιότητα του Δήμου, ταυτόχρονα όμως η αποφυγή φθορών και κατάχρησηςτων χώρων αυτών αποτελούν ατομική ευθύνη και νομική υποχρέωση όλων μας.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους Δημότες και τα παιδιά μας που θέλουν να χρησιμοποιούν και να έχουν πρόσβαση σε χώρους καθαρούς και προσεγμένους να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας κατά παντός υπευθύνου ενώπιον κάθε Αρμόδιας Αρχής.

Παρακαλούμε όσους ευθύνονται για τις φθορές να σεβαστούν το περιβάλλον και τους συμπολίτες και να απέχουν από παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον», προτρέπει ο κ. Βούλγαρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου