ΑΛΜΥΡΟΣ

Απέραντη θλίψη στον Αλμυρό για την απώλεια 53χρονης εκπαιδευτικού

απέραντη-θλίψη-στον-αλμυρό-για-την-απώ-497574

Υποδιευθύντρια στο ΕΠΑΛ Αλμυρού, μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Αλμυρό το τραγικό άγγελμα θανάτου της υποδιευθύντριας του ΕΠΑΛ Αλμυρού, εκπαιδευτικού Μαρίας Τοπαλίδη. Το χαμόγελο της άτυχης 53χρονης έσβησε χθες το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η εκπαιδευτικός διαγνώστηκε με την επάρατη νόσο πριν δύο χρόνια και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πλην, όμως, άνιση. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, συνέχιζε να είναι, όπως ανέφεραν οικείοι της, ένας από τους πιο χαμογελαστούς ανθρώπους στον κόσμο.

Νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο και είχε πάντοτε έναν καλό λόγο για όλους, ενώ λάτρευε την οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Η 53χρονη εκπαιδευτικός ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Η Πρόοδος» και μέχρι πριν τέσσερα χρόνια του Συλλόγου Φίλων Μουσικών Αλμυρού «Το Ρεμπέτικο».

Ο κόσμος του πολιτισμού στην περιοχή θρηνούσε. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Η Πρόοδος» συγκλονίζει με την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας αναφέρει:

«Αγαπημένη μας Μαίρη, οι λέξεις στερεύουν, τα στόματα σιωπούν. Είναι δύσκολο να σε αποχαιρετήσουμε… Ο τοίχος αυτής της σελίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου χρόνια τώρα εκπροσωπούταν από το πλατύ χαμόγελό σου… Ησουν η ψυχή της παρέας, η καλόκαρδη που ποτέ δεν είχες να πεις κακό λόγο για κανέναν. Κρατούσες πάντοτε τις ισορροπίες. Προσέφερες διαρκώς. Σήμερα αυτή η σελίδα δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξει και να τιμήσει τη μνήμη σου… Τιμή μας που ήσουν πάντα δίπλα μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ αγαπημένη μας».

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου