Τρέχει η υποβολή προσφορών για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-25, 19:30:33
Τρέχει η υποβολή προσφορών για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων

Στις 3 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων στον δήμο Αλμυρού, ένα έργο που είναι συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των συμβατικών τευχών του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού (www. almyros-city.gr). Το έντυπο οικονομικής προσφοράς, που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους διατίθεται και από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ.: 2422351402 & 2422351410, μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Όπως είναι γνωστό, ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής Αλμυρού, περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης στα εξής σχολεία: ΕΠΑΛ ΣΕΚ Αλμυρού, Ειδικό Σχολείου Αλμυρού, 3ο Δημοτικό Αλμυρού, Νηπιαγωγείο Ευξεινούπολης, Δημοτικό Σχολείο Αχιλλείου, Δημοτικά Σχολεία Βρύναινας, Σούρπης, Γυμνάσιο – Λύκειο Σούρπης, Νηπιαγωγείο Αμαλιάπολης, 10ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Αλμυρού, Γυμνάσιο Πτελεού, Δημοτικό Πτελεού και Νηπιαγωγείο Πτελεού.

Στο πλαίσιο της παρέμβασης θα συντηρηθούν μονώσεις ταρατσών, στεγών και τοίχων, θα γίνει αντικατάσταση υδρορροών, πλήρη επιδιόρθωση ζημιών που έχουν προκληθεί λόγω διάβρωσης, εργασίες διαρρυθμίσεων.

Ακόμη, θα αντικατασταθούν φθαρμένα κουφώματα και παράθυρα, θα κατασκευαστούν όπου απαιτείται στέγαστρα και ψευδοροφές, θα τοποθετηθούν περιφράξεις, θα συντηρηθούν χώροι υγιεινής κ.α.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=