Τον Αύγουστο ο διαγωνισμός για τη συντήρηση των σχολείων 

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-18, 11:46:05
Τον Αύγουστο ο διαγωνισμός για τη συντήρηση των σχολείων 

Καθορίστηκαν οι όροι του διαγωνισμού για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων στον δήμο Αλμυρού, ένα έργο που είναι συνολικού προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής Αλμυρού, περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης στα εξής σχολεία: ΕΠΑΛ ΣΕΚ Αλμυρού, Ειδικό Σχολείου Αλμυρού, 3ο Δημοτικό Αλμυρού, Νηπιαγωγείο Ευξεινούπολης, Δημοτικό Σχολείο Αχιλλείου, Δημοτικά Σχολεία Βρύναινας, Σούρπης, Γυμνάσιο – Λύκειο Σούρπης, Νηπιαγωγείο Αμαλιάπολης, 10ο και 4ο Δημοτικά Σχολεία Αλμυρού, Γυμνάσιο Πτελεού, Δημοτικό Πτελεού και Νηπιαγωγείο Πτελεού.

Στο πλαίσιο της παρέμβασης θα συντηρηθούν μονώσεις ταρατσών, στεγών και τοίχων, θα γίνει αντικατάσταση υδρορροών, πλήρη επιδιόρθωση ζημιών που έχουν προκληθεί λόγω διάβρωσης, εργασίες διαρρυθμίσεων.

Ακόμη, θα αντικατασταθούν φθαρμένα κουφώματα και παράθυρα, θα κατασκευαστούν όπου απαιτείται στέγαστρα και ψευδοροφές, θα τοποθετηθούν περιφράξεις, θα συντηρηθούν χώροι υγιεινής κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των συμβατικών τευχών του διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού (www. almyros-city.gr). Το έντυπο οικονομικής προσφοράς, που θα συμπληρωθεί από τους διαγωνιζόμενους διατίθεται και από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ.: 2422351402 & 2422351410, μέχρι τις 29/7/2021.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στις 20:00.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=