ΑΛΜΥΡΟΣ

Δέκα προσλήψεις το 2022 στον Δήμο Αλμυρού 

δέκα-προσλήψεις-το-2022-στον-δήμο-αλμυρο-515957

Την πρόσληψη συνολικά δέκα ατόμων προβλέπει ο ετήσιος προγραμματισμός τακτικού προσωπικού του δήμου Αλμυρού για το 2022.

Οι προσλήψεις αφορούν στην κάλυψη μίας θέσης ΔΕ Διοικητικού, μίας θέσης ΠΕ Μηχανικών Περιβάλλοντος, μίας θέσης ΠΕ Γεωπόνων, τεσσάρων θέσεων ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, μίας θέσης ΥΕ Εργατών Νεκροταφείου, μίας θέσης ΤΕ Τεχνολόγων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και μίας θέσης ΤΕ Τεχνολόγων – Τοπογράφων.

Ο ετήσιος προγραμματισμός συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή την Πέμπτη με τον χαρακτήρα του κατ’ επείγοντος, λόγω του σφιχτού χρονοδιαγράμματος που έδωσε το υπουργείο για την υποβολή των σχετικών αιτημάτων.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη.

Επισημαίνεται ότι πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την κάλυψη παροδικών αναγκών (π.χ. ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως 8 μήνες, συμβάσεις μίσθωσης έργου κ.α.) πραγματοποιείται με έγκριση της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει, έπειτα από ειδικά αιτιολογημένο αίτημα του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού και ως εκ τούτου δεν υποβάλλονται αιτήματα στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων.

Το αρμόδιο για θέματα δημόσιας διοίκησης υπουργείο σε συνεργασία με το αρμόδιο για θέματα προϋπολογισμού υπουργείο εγκρίνει τα αιτήματα των ΟΤΑ σε συνάρτηση με τις στρατηγικές προτεραιότητες για τη διαχείριση του ανθρωπίνου δυναμικού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου