ΑΛΜΥΡΟΣ

Η Επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για το παζάρι 

η-επιτροπή-που-θα-είναι-υπεύθυνη-για-τ-515969

Τα αναπληρωματικά και τα τακτικά μέλη, που ορίστηκαν

Στη συγκρότηση της Επιτροπής που θα είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση, την εποπτεία, τον συντονισμό και την επίβλεψη της ομαλής λειτουργίας της ετήσιας εμποροπανήγυρης προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Στη συζήτηση του θέματος ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Δημήτριος Εσερίδης, πρότεινε να γίνει συνάντηση του δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων, ώστε να υπάρχει καλύτερη εικόνα σχετικά με την πορεία του COVID-19 και να αποφασιστεί η διοργάνωση της εμποροπανήγυρης ή όχι.

Η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Αρετή Μπέη – Σταματίου, απάντησε ότι η απόφαση δεν είναι δεσμευτική, απλώς σε περίπτωση που οι συνθήκες επιτρέψουν την πραγματοποίησή της ο Δήμος να είναι έτοιμος από την πλευρά των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από δύο μέλη δημοτικούς συμβούλους με τους αναπληρωτές τους και ένα μέλος – δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης με τον αναπληρωτή.

Αυτά είναι οι Αναστάσιος Δεληζήσης, Λεωνίδας Βούλγαρης και Ιωάννης Γαλατσίδας, ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι Πέτρος Θωμαΐδης, Κυρίλλος Καραλής και Ανάργυρος Νικολαΐδης.

Η επιτροπή θα είναι στη διάθεση όλων των εκθετών και επισκεπτών για οποιοδήποτε ζήτημα ενημέρωσης ή για τη θέση των απόψεών τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου