ΑΛΜΥΡΟΣ

Τοποθέτηση νέου ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού

τοποθέτηση-νέου-ταρτάν-στο-δημοτικό-524062

Με έκπτωση 34,4% η εκτέλεση του έργου

Στην εταιρεία «Β. Γεωργαλής και ΣΙΑ ΕΕ» με έκπτωση 34,4% και συμβατικό ποσό 249.992 ευρώ ανατέθηκε η υλοποίηση του έργου «Επίστρωση Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού».

Η ανάθεση έγινε με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αλμυρού, η οποία ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου Αλμυρού, Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, και απέρριψε την πρόταση της εταιρείας «Κ. Ιωαννίδης Α.Τ.Ε δ.τ Πιλάγας Α.Τ.Ε», που είχε μειοδοτήσει.

Η μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Πολεοδομίας του δήμου Βόλου προβλέπει αποξήλωση της υπάρχουσας επίστρωσης της επιφάνειας του στίβου και εξομάλυνσή της με στρώση ασφάλτου και την κατασκευή νέου ταρτάν.

Με την κατασκευή του συνθετικού τάπητα στίβου θα επιτευχθεί η σωστή και ασφαλής άθληση των ατόμων που χρησιμοποιούν τον χώρο του Δημοτικού Σταδίου. Οι συνθήκες προπόνησης μέχρι τώρα των αθλητών γίνεται σε ασφαλτοστρωμένη επιφάνεια ενέχοντας σοβαρό κίνδυνο τραυματισμών τους κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Με την κατασκευή του συνθετικού τάπητα στίβου θα αυξηθεί ο αριθμός των ατόμων που θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό, λόγω της βελτίωσης των συνθηκών και των εγκαταστάσεων του χώρου του Δημοτικού Σταδίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου