ΑΛΜΥΡΟΣ

Πνιγμός 67χρονου Αλμυριώτη στον Αγ. Ιωάννη Ευξεινούπολης

πνιγμός-67χρονου-αλμυριώτη-στον-αγ-ιωά-539930

Τραγωδία το μεσημβρινό μπάνιο για δύο αδέρφια στην περιοχή

Σε τραγωδία εξελίχθηκε χθες το μεσημεριανό μπάνιο για δύο αδέλφια από τον Αλμυρό, που απολάμβαναν στιγμές ανάπαυσης στην παραλία Αγίου Ιωάννη Ευξεινούπολης.

Σε ανύποπτη χρονική στιγμή ο ένας, ηλικίας 67 ετών, άγνωστο για ποιο λόγο ακριβώς -ίσως επειδή παρουσίασε πρόβλημα με την υγεία του- έχασε τις αισθήσεις του ενώ ήταν μέσα στο νερό.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:50 και παρά την κινητοποίηση που υπήρξε, δεν κατέστη δυνατό να σωθεί.

Στην εν λόγω παραλία δεν υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη, καθώς δεν είναι πολυσύχναστη. Εντούτοις, ο αδελφός του έτρεξε άμεσα να τον βοηθήσει, όπως και άλλοι λουόμενοι που υπήρχαν στην περιοχή.

Ο 67χρονος ανασύρθηκε στην ακτή, αλλά δυστυχώς δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του ποτέ. Ακολούθησαν στιγμές ανείπωτης τραγωδίας. Πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού διαπίστωνε μετά από λίγη ώρα και τυπικά τον θάνατό του.

Ο αδελφός του σε κατάσταση σοκ προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Δήλωνε ότι ο αδερφός του δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης που άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις. Το Λιμενικό Τμήμα της περιοχής παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα. Η προανάκριση συνεχίζεται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου