ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκθεση τοπικών προϊόντων

εκθεση-τοπικών-προϊόντων-548053

Διοργανώνει η Eνωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με τον Δήμο

Tην πρώτη έκθεση τοπικών βρώσιμων προϊόντων παραγωγικών οικοτεχνιών και μικρομεσαίων βιοτεχνιών διοργανώνει η Eνωση Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τα διαθέσιμα είδη, την προβολή της ποικιλίας και της ποιότητας των ντόπιων αγαθών και τη σύνδεση του ονόματος της περιοχής μας με τον αναπτυσσόμενο κλάδο της παραγωγής και επεξεργασίας πρωτογενών πηγών.

Με την προϋπόθεση ότι θα δίνεται η δυνατότητα από τα τότε ισχύοντα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού, η έκθεση προγραμματίζεται για τα τέλη του ερχόμενου Αυγούστου και θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που θα οριστεί ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων και τις απαιτήσεις της εκδήλωσης. Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν και η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.

Προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη σύντομη ηλεκτρονική φόρμα ή να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Ενωσης, Παναγιώτη Μπούντη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου