ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις εποχικών

προσλήψεις-εποχικών-555973

Εκτακτο προσωπικό για την κάλυψη αναγκών τη θερινή περίοδο

Συνολικά 21 άτομα εποχικό προσωπικό με δίμηνες συμβάσεις εργασίας εντάσσει στο δυναμικό του ο Δήμος Αλμυρού ενόψει της θερινής περιόδου. Σχετική ομόφωνη απόφαση μετά από εισηγήσεις των Διευθύνσεων Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Περιβάλλοντος, Πληροφορικής και Ποιότητας Ζωής και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού έλαβε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την απόφαση πρόκειται να προσληφθεί ένα άτομο του κλάδου ΤΕ και ειδικότητα Βρεφονηπιοκόμων, καθώς λόγω έκτακτων προβλημάτων υγείας της μιας εκ των δύο βρεφονηπιοκόμων που υπηρετούν στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλμυρού στον, οποίο λειτουργούν δύο τμήματα, διαπιστώθηκε πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του.

Επίσης, θα προσληφθούν 15 άτομα του κλάδου ΥΕ εργατών καθαριότητας και πέντε άτομα του κλάδου ΥΕ εργατών πρασίνου.

Ο φορέας που διενεργεί την πρόσληψη αποστέλλει τον πίνακα των προσληπτέων κάθε φορά στο Α.Σ.Ε.Π., καθώς και όλους τους πίνακες προσληπτέων κάθε έτους, το αργότερο μέχρι την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Να αναφερθεί ότι η δαπάνη για τις προαναφερόμενες προσλήψεις θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμυρού έτους 2021, στους κωδικούς του οποίου έχουν προβλεφθεί οι σχετικές πιστώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου