Προσλήψεις εποχικών

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-13, 20:30:56
Εποχικοί υπάλληλοι θα καλύπτουν επείγουσες ανάγκες του Δήμου Αλμυρού
Προσλήψεις εποχικών

Εκτακτο προσωπικό για την κάλυψη αναγκών τη θερινή περίοδο

Συνολικά 21 άτομα εποχικό προσωπικό με δίμηνες συμβάσεις εργασίας εντάσσει στο δυναμικό του ο Δήμος Αλμυρού ενόψει της θερινής περιόδου. Σχετική ομόφωνη απόφαση μετά από εισηγήσεις των Διευθύνσεων Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Περιβάλλοντος, Πληροφορικής και Ποιότητας Ζωής και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού έλαβε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.

Σύμφωνα με την απόφαση πρόκειται να προσληφθεί ένα άτομο του κλάδου ΤΕ και ειδικότητα Βρεφονηπιοκόμων, καθώς λόγω έκτακτων προβλημάτων υγείας της μιας εκ των δύο βρεφονηπιοκόμων που υπηρετούν στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Αλμυρού στον, οποίο λειτουργούν δύο τμήματα, διαπιστώθηκε πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του.

Επίσης, θα προσληφθούν 15 άτομα του κλάδου ΥΕ εργατών καθαριότητας και πέντε άτομα του κλάδου ΥΕ εργατών πρασίνου.

Ο φορέας που διενεργεί την πρόσληψη αποστέλλει τον πίνακα των προσληπτέων κάθε φορά στο Α.Σ.Ε.Π., καθώς και όλους τους πίνακες προσληπτέων κάθε έτους, το αργότερο μέχρι την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Να αναφερθεί ότι η δαπάνη για τις προαναφερόμενες προσλήψεις θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Αλμυρού έτους 2021, στους κωδικούς του οποίου έχουν προβλεφθεί οι σχετικές πιστώσεις.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=