ΑΛΜΥΡΟΣ

Νεκρός στο σπίτι του επί ημέρες 68χρονος στον Αλμυρό

νεκρός-στο-σπίτι-του-επί-ημέρες-68χρονος-562413

Ερευνες από την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια του θανάτου

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση 68χρονου στον Αλμυρό. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χθες στις 17:00 νεκρός στο σπίτι του και εκτιμάται ότι ο θάνατος επήλθε πριν μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος ταχυφαγείου που του πήγαινε φαγητό, ανησύχησε, καθώς είχε να δώσει για μέρες σημεία ζωής. Αποφάσισε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του για να δει εάν είναι καλά και τότε διαπίστωσε ότι κάτι κακό συνέβη.

Αμεσα στο σημείο ειδοποιήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, όμως για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν πρόλαβε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει. Μάλιστα, πρέπει να ήταν επί μέρες νεκρός. Στο σπίτι αναδιδόταν δυσοσμία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού μετέβησαν στο σημείο και άρχισαν να λαμβάνουν καταθέσεις από περίοικους, ενώ αναζητούσαν και συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θανών δεν κατάγεται από τον Αλμυρό, αλλά διέμενε στην περιοχή εδώ και χρόνια. Ηταν συνταξιούχος ναυτικός και στο σπίτι διέμενε μόνος, καθώς μέλος της οικογένειάς του φέρεται να απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ακολουθούσε όμως και τους κανόνες μίας μοναχικής ζωής. Οι γείτονές του δεν γνώριζαν πολλές πληροφορίες για εκείνον.

Η τραγική αποκάλυψη σοκάρισε την περιοχή, αφού σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 68χρονου σε απομονωμένη σχετικά περιοχή, υπάρχουν και άλλα σπίτια, αλλά κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και συνεχίζει τις έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Στο πλαίσιο της έρευνας παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου