ΑΛΜΥΡΟΣ

Εφυγε από τη ζωή σμήναρχος εν αποστρατεία

εφυγε-από-τη-ζωή-σμήναρχος-εν-αποστρατ-569450

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 90 ετών ο Σπύρος Βαρδάκος, ο οποίος ήταν σμήναρχος εν αποστρατεία. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του δίπλα σε αγαπημένα του πρόσωπα.

Διέμενε στον Αλμυρό με τη σύζυγό του Ζωή Κουτσουβέλη την οποία γνώρισε στην 111 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρέτησε επί σειρά ετών ως σμήναρχος στη Μοίρα Εφοδιασμού.

Καταγόταν από τη Μάνη και ήταν γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας μετακινήθηκε σε πολλές πόλεις.

Υπηρέτησε στο Καβούρι, στην Ελευσίνα, στη Αεροπορική Βάση Μικροθηβών και μεταξύ άλλων στο Αρχηγείο της Τακτικής Αεροπορίας στη Λάρισα.

Οικείοι του ανέφεραν ότι ήταν ένας καλός προϊστάμενος, ένας ιδιαίτερα εργατικός σμήναρχος, που τον αγαπούσε πολύς κόσμος. Σμηνίτες του από διάφορα μέρη της Ελλάδας του τηλεφωνούσαν ακόμη και σήμερα διατηρώντας τις καλές επαφές που είχαν πάντοτε μαζί του.

Τα τελευταία χρόνια ο 90χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, που τον ταλαιπωρούσαν.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού στις 17:30. Ο άτυχος ηλικιωμένος κατέλιπε τη σύζυγο του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου