ΑΛΜΥΡΟΣ

Παράταση παραχώρησης χρήσης μηχανημάτων έργων της Περιφέρειας σε Δήμους

παράταση-παραχώρησης-χρήσης-μηχανημ-570257

Με πρόταση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων κας Κολυνδρίνη Δωροθέας, εισάγεται προς το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η έγκριση μεταβίβασης της παράτασης παραχώρησης χρήσης των μηχανημάτων έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων στους Δήμους Σκιάθου, Αλμυρού και Σκοπέλου.

Η μεταβίβαση κρίνεται αναγκαία για την πρόληψη και την καταστολή εκτάκτων αναγκών των ως άνω Δήμων.

Συγκεκριμένα, η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διαθέτει :

  • το μηχάνημα έργου με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 6833 ΚΥ Ισοπεδωτής στον Δήμο Σκιάθου,
  • τα μηχανήματα έργου με αριθμούς κυκλοφορίας ΜΕ 6838 ΚΥ (Πυροσβεστικό) και ΜΕ 71518 ΙΧ Αλατοδιανομέας στον Δήμο Αλμυρού και
  • το μηχάνημα έργου ΜΕ 6839 ΚΥ Πυροσβεστικό στον Δήμο Σκοπέλου.

Αναφερόμενη στο εν λόγω θέμα η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «στο πλαίσιο αγαστής συνεργασίας που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια με τους Δήμους, προσπαθούμε με μηχανήματα που διαθέτουμε, να βοηθούμε τους Δήμους να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που προκύπτουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση παραχωρούμε μηχανήματα έργου σε τρεις Δήμους της Περιφερειακής μας Ενότητας, ώστε να μπορέσουν, αν και εφόσον χρειαστεί, να αντιμετωπίσουν έκτακτες ανάγκες. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δίπλα σε φορείς και πολίτες, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου