ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο Αλ. Μεϊκόπουλος στην Ανθοκομική Έκθεση του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού

ο-αλ-μεϊκόπουλος-στην-ανθοκομική-έκθε-572753

Την Ανθοκομική Έκθεση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αλμυρού επισκέφθηκε σήμερα ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντρια κ. Μπουκόρου Άννα και τις Γεωπόνους της εκπαιδευτικής δομής που μαζί με τα παιδιά εργάστηκαν για την καλλιέργεια των φυτών και τη διοργάνωση της έκθεσης.

Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οι μαθητές ασχολήθηκαν από την αρχή της σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο του εργαστηρίου της Γεωπονίας με τη φύτευση, τη μεταφύτευση, την προστασία, το κλάδεμα και το πότισμα των φυτών με την καθοδήγηση των δύο Γεωπόνων του σχολείου.

Αφού περιηγήθηκε στην έκθεση, δήλωσε χαρούμενος που η πανδημία και οι δυσκολίες που αυτή προκάλεσε στη σχολική κανονικότητα δεν πτόησε, όπως φαίνεται, τα παιδιά που προσπάθησαν πολύ και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με όμορφες συνθέσεις.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στα Ειδικά Σχολεία, αλλά και της υψηλής ποιότητας του προσφερόμενου εκπαιδευτικού έργου. Αξίζει να επισκεφθεί κανείς την έκθεση και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών και των εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλ. Μεϊκόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου