ΑΛΜΥΡΟΣ

Δημοπρασία για τη στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού

δημοπρασία-για-τη-στέγαση-του-5ου-νηπια-593619

Με διάρκεια σύμβασης έξι ετών, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Αλμυρού

Δημοπρασία για τη μίσθωση οικήματος που να καλύπτει τη στέγαση του 5ου Νηπιαγωγείου δημοσίευσε ο δήμος Αλμυρού.

Το ακίνητο θα πρέπει να διαθέτει συνολική επιφάνεια κατ’ ελάχιστον 150 τ.μ. και να είναι κατάλληλο για την χρήση Εκπαιδευτηρίου -Νηπιαγωγείο ή να υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης σε Εκπαιδευτήριο –Νηπιαγωγείο (ενδεικτικά δύο (2) αίθουσες διδασκαλίας-αίθουσα(ελάχιστο εμβαδόν αίθουσας 15τ.μ. καθώς και 1,5 τ.μ. ανά εκπαιδευόμενο μαθητή) πολλαπλών χρήσεων, γραφείο, κουζίνα, τουαλέτες για νήπια και ΑμεΑ, αποθήκες κλπ, από τον ιδιοκτήτη.

Απαιτείται να έχει περιφραγμένο αύλειο χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες των νηπίων και θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις ανάγκες του Νηπιαγωγείου.

Μεταξύ άλλων, να είναι κατάλληλο για τη φοίτηση και πρόσβαση σε ΑμεΑ, σε αντίθετη περίπτωση ο εκμισθωτής είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το μίσθιο, αφού ολοκληρώσει τις ανάλογες εργασίες.

Η προκήρυξη θα δημοσιευθεί σε δέκα μέρες πριν από τη δημοπρασία.

Παράταση

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπή του δήμου Αλμυρού, δίνεται παράταση στην ολοκλήρωση του έργου στις λίμνες Ζερέλια έως 21 Σεπτεμβρίου 2021. Εκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα του αναδόχου, ο οποίος επικαλείται την πανδημία για τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός» στα μέσα του Σεπτεμβρίου του 2020. Η αρχική ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου ήταν στις 22 Μαρτίου. Με βάση τον νέο προγραμματισμό η υλοποίηση του έργου προβλέπεται ενός διαστήματος ενός έτους από την έναρξη των εργασιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου